arhive arhitekti.

Sodobno, kvalitetno, uporabno, prilagojeno posamezniku!

O NAS.

Odlikuje nas kombinacija mladostne zagnanosti in ustvarjalnosti ter dolgoletnih izkušenj s področja projektiranja, predanost in obilo tehničnega znanja.

Prve izkušnje s področja projektiranja smo začeli nabirati pred skoraj dvajsetimi leti, leta 2008 pa smo uspešno stopili na samostojno pot. Z leti so prihajali vedno novi in večji projekti in tako smo leta 2015 prerasli iz s.p. v d.o.o. kjer uspešno nadaljujemo našo poslovno pot.

Skozi leta trdega dela smo si nabrali veliko prepotrebnih izkušenj s področja arhitekturnega projektiranja in vodenja projektov, sodelovali smo z mnogimi naročniki, si pridobili veliko novih poslovnih partnerjev ter stkali mnogo prijateljstev.

Ustvarjamo sodobno arhitekturo, svetlo, čistih linij, ter zasnovano z naprednimi sodobnimi materiali, ki nam omogočajo realizacijo naše ideje. Naši objekti so projektirani po načelu trajnostne gradnje, so energetsko učinkoviti in premišljeno postavljeni v prostor.

0+
let izkušenj
0+
zadovoljnih naročnikov
0+
zaključenih projektov

NAŠA PREDNOST.

Skozi leta izobraževanj, nadgrajevanja znanja ter sodelovanja z naročniki smo prišli do faze, ko celoten projekt od začetka do konca projektiramo s pomočjo naprednega programskega orodja za 3D BIM projektiranje.

S tem naročniku omogočimo lažji vpogled v projekt, boljšo komunikacijo med vsemi vpletenimi v projekt ter skrbimo za višjo natančnost in kvaliteto izdelanih projektov.

IDEJNA FAZA.

Vsak projekt začnemo graditi na podlagi programskih izhodišč in analize lokacije. V tej fazi zberemo ideje in določimo smernice za nadaljnje oblikovanje.

ZASNOVA OBJEKTA.

Iskanje variantnih rešitev, ki nas pripeljejo do optimalne zasnove objekta. Objekt mora biti uporaben, funkcionalen, oblikovno zanimiv, atraktiven ter skladen z okolico in predpisanimi prostorskimi akti.

PROJEKTI.

Na podlagi izhodišč se izdela vsa potrebna projektna dokumentacija za gradnjo, prenovo, adaptacijo, rekonstrukcijo, … ali notranjo opremo objekta.